20 September 2014

Wine tasting and more...

Zoals iedere zaterdag hebben we het weekend ingezet met tennis voor de kids. Deze keer is Bram thuisgebleven en heeft Biscuit mij vergezeld om voor de girls te supporteren. Zoe heeft nogmaals eens een prijs gewonnen dus zij ziet het tennissen volledig zitten!
Na de tennis zijn we vertrokken richting Los Olivos naar de Bridlewood Winery waar we met Tammy en Jeff hadden afgesproken. Zij zijn er lid en alhoewel je er zonder lidmaatschap ook naartoe kan zijn er toch wel een aantal voordelen verbonden aan het lid-zijn: korting op de wijn (uiteraard en gelukkig maar want de wijn is nogal duur!), gratis toegang tot de wine release parties (om de drie a vier maanden wordt er een nieuwe wijn voorgesteld aan het publiek en dat gaat gepaard met een serieus feestje met super lekker eten), toegang tot de speciale wine tasting room (het gewone volk wordt naar de andere kamer gestuurd!). Lid worden kost geen geld maar om de 2 maanden worden er 2 flessen opgestuurd ter waarden van zo'n $50. Ik ben nog altijd aan het proberen om Bram te overtuigen om lid te worden maar ik ben er nog niet in geslaagd om hem te overtuigen - niet opgeven!!
 De tasting room voor de leden
 zicht op de patio
 onze schatjes...(v.l.n.r Ella, Elise, Ryder en Zozo)
Onze namiddag hebben we afgesloten met een bezoekje aan  Saarloos + Sons; heel gekend voor hun cupcakes! En alhoewel ik niet een super grote fan ben van cupcakes moet ik toegeven dat hun signature flavor super lekker is: Chocolate Blackberry Syrah

En zie je het verliefde koppeltje :)

In de super mooie en moderne zaak stond er een camera die de kids goed hebben uitgetest!
En zo hebben we weer een mega zaterdag achter de rug!

No comments: