15 December 2012

Nog een beetje voor en na....

Ons huis staat op een lot van meer dan 2000 m2 dus daar is best wat onderhoudswerk aan. In oktober had ik jullie onze voortuin en een deel van ons huis getoond en bij deze krijgen jullie de achtertuin te zien. De vorige eigenaars hadden het stukje tuin vlak bij het huis en zwembad volledig afgesloten met een haag. De helft ervan hebben wij weggedaan zodat we zicht zouden hebben op onze volledige tuin. En de kids hebben een speeltuin gekregen.
De fruitbomen die je ziet op de foto hierboven waren zo verschrikkelijk slecht onderhouden dat we besloten hebben om ze allemaal weg te doen. Nu ons lot leeg is kunnen we beginnen met de grond wat te bewerken zodat we verlost geraken van de gophers en volgend jaar proberen we nieuwe bomen te planten. 
De planten rond het zwembad hebben we vervangen door 'native' planten die heel wat minder water nodig hebben, praktisch geen onderhoud vragen en zorgen voor een 'modernere' look.
Onze patio hebben we opnieuw ingericht en het met de nieuwe ramen ziet het huis er stukken beter uit. We hopen volgend jaar de buitenkant te schilderen.
Voor
Na
Voila, en op ons lijstje van verbouwingswerken staan nu enkel nog: volledig bovenverdiep isoleren, kamers boven schilderen, en vloer boven vernieuwen, badkamers en keuken vernieuwen en buitenkant van huis schilderen....piece of cake dus!

No comments: