14 September 2014

Old and new friends....

Amai...de hitte in Ojai is niet te doen de laaste dagen...en 't ziet ernaar uit dat het de komende week niet veel beter zal zijn. Hieronder zie je het weerbericht maar ik kan je zeggen dat het op 't moment dat ik deze post aan het schrijven ben nog altijd 32 graden is!!
Gisteren waren we in de namiddag uitgenodigd door Tammy en Jeff (ouders van Ryder en Ella) in Carpinteria in The Padaro Grill. Het was ook warm aan de kust maar toch wel zo'n 20 graden verschil met de valley maw het was ongeveer 20 graden aan de kust terwijl het bij ons nog altijd bijna 40 graden was!!!
Het is niet ongewoon om in september zo'n hitte te hebben maar normaal zijn de zomers in augustus ook ZO warm dat de overgang naar september minder erg lijkt. Dit jaar hebben we een behoorlijk milde zomer gehad in augustus zodat het een echte schok is met deze hitte.
Heel leuk was dat we gisteren weer een paar nieuwe mensen hebben leren kennen; Serenity en Nathan en Alyssa en Shane - we voelen ons meer en meer thuis in Ojai!!!
The girls: Austin (dochter van Serenity en Nathan), Ella (dochter van Tammy en Jeff), Abby (dochter van Alyssa en Shane) en Zozo!!
Elise, Ryder en Zoe
 Beautiful sunset!
Padaro grill at night
Crazy kids: Elise, Abby, Jack (Abby's big brother), Ella, Austin, Deagon (Austin's little brother), Ryder en Zozo!!

Verdorie...die weekends zijn toch altijd veel te kort! We kijken alweer uit naar het volgende.

No comments: