22 October 2020

Catalina Camping

Het was ondertussen al van 2017 (post hier) dat we naar Catalina geweest waren. Deze trip kwam eigenlijk nogal onverwachts. Bram had een paar weken geleden van een collega gehoord dat die er geweest was, waardoor wij herinneringen aan het bovenhalen waren van onze laatste trip en Bram eens op de website ging piepen of er nog kampeerspots vrij waren. Toen dat het geval bleek te zijn konden we deze kans toch niet laten liggen!

De boot vertrok vrijdagochtend van San Pedro om 9u met een check-in om 8u, wat betekende dat we vroeg uit de veren moesten. Op Catalina Island zijn er 2 stadjes: het chiquere Avalon ten zuiden en het ruwere meer voor kampeerliefhebbers, Two Harbors, in het noorden. Net zoals vorige keer zijn wij weeral naar Two Harbors getrokken. 

Onze kampeerplaats was de beste van de hele kamping met zalig zicht over de baai. Vrijdagnamiddag hebben de kids en Bram wat gesnorkeld, en zaterdagnamiddag zijn we voor een goede 4u gaan kayakken...zalig gewoon! Als aflsuiter van ons weekend was zondag was een luilekker dagje aan het strand.



Prachtige vrijdagavond...fotocredit van Zoe

Uitzicht van de tent....wat moet een mens nog meer hebben om de dag te beginnen.
onze kampeerspot







Wat een zalig weekend...en volgende week doen we het weer maar dan naar El Capitan in Santa Barbara met de hele bende!