09 July 2018

Hittegolf

Amai, de hitte is gearriveerd maar veel te vroeg in deze zomer! Tijdens de zomer is het hier inderdaad wel warm en elk jaar hebben we wel een paar weken dat het bijna ondragelijk is, maar gewoonlijk is dat pas in september. Dit jaar hebben we langer dan gewoonlijk op zomerweer moeten wachten en hebben we ook direct met een hittegolf te maken. Dit voorbije weekend hebben we hier temperaturen van in de 40 graden gezien! Voor mensen die zoals ons geen airco hebben was het bijna niet te doen. Vrijdag hadden Bram en ik een dagje congĂ© en zijn we met de familie naar het strand ‘gevlucht’....we zijn pas rond 9u30 naar huis gekomen maar jammergenoeg was er hier in de vallei geen enkel briesje te bespeuren.
 relaxing met haar favoriete root bier - yuk! maar volgens Zoe is het super lekker

Aangezien het zo spannend was moesten we de match wel meevolgen vanuit onze strandzeteltjes - heel content met het resultaat!
 En met al dat gymnastics gedoe overal, kan ik niet anders dan meedoen he :) - fotocollage gemaakt door Zoe!

Gelukkig hadden beide kinderen zaterdag een sleepover bij mensen die wel airco hadden! De sleepovers kwamen eigenlijk geheel onverwachts waardoor Bram en ik van een date-night konden genieten...iets wat zelden voorkomt. We hebben een fantastische avond gehad in Ventura....cocktails in The Tavern en dinner in Rumfish y Vino - zeker aanraders (klik op de link om het interieur te zien!)
Gisterennamiddag maar opnieuw naar de zee getrokken met de familie en gelukkig konden we in de vooravond toch al een beetje van een briesje genieten.
                          Diva @ work
De kids hadden weinig zin om naar kamp te gaan deze morgen (basketbalkamp voor Zoe en knutselkamp voor Elise), grotendeels omdat ze van ‘t weekend niet echt goed (en veel) geslapen hebben. We zouden iets mildere temperaturen moeten krijgen deze week...rond de 35 graden is een stuk beter :)

No comments: