08 July 2008

4th of July weekend

Dit jaar hadden we een uitzonderlijk druk Independence Day weekend. Onze eerste stopplaats was bij Barbara en Peter in Sherman Oaks waar we verwacht werden voor een BBQ. Het leuke aan feestdagen is dat het gewoonlijk een reden is voor de Belgen hier om samen te komen, te kletsen, te drinken, te eten,... kortom te genieten zoals de Belgen dit goed kunnen. Pa en ma zagen er trouwens niet te fris uit zaterdagmorgen toen ik rond 6u honger begon te krijgen...
V.l.n.r. Stefaan, mijn papa, Elke, mammie, Amerikaanse vlag, Wout, Hilde, Barbara, Peter en Ilan.

Zaterdagavond gingen we dan richting Venice bij Katrien en Wouter. Katrien mag zich de trotse eigenares noemen van Voila! Gallery - Art for the modern eye. De opening van het nieuwe pand hebben we moeten missen, vandaar dat we super content waren dat we er deze keer wel konden bij zijn. Samen met Hilde, Stefaan, Kim, Donna en Michael hebben we kunnen genieten van een super-de-luxe BBQ. Gegrilde asperges, vijgen met parmaham op de BBQ (super lekker en wreed gemakkelijk, een aanrader!), gekruide heilbot in papillote, ... Bovendien was Michael de cocktail-expert, en hij deelde graag met ons zijn geheim voor de perfecte Margharita. En aangezien wij zo sympathiek zijn, delen we het graag met jullie:
Herradura tequila (smijt die goedkope bucht maar weg), lemon juice, a pinch of lime, cointreau and a little lemonade. Getest en goedgekeurd! Veel beter dan het standaard receptje dat je overal vindt.

No comments: