01 November 2020

Halloween

Halloween zag er dit jaar heel wat anders uit dan wat we gewoon zijn. Geen feestje zoals gewoonlijk (om te zien wat we gewoonlijk uitsteken met Halloween kan je eens in de archieven gaan piepen), en geen Trick-or-Treating aangezien dit van de gouverneur niet mocht. Maar toch hebben we een leuk weekend gehad. Vrijdagavond zijn Zoe, Elise, en ik naar een drive-in movie geweest in de hogeschool waar we met de auto op de eerste rij stonden. Met de zetels plat, koffer open, kussens en dekens, pizza en popcorn, waren we goed geïnstalleerd. Als voorprogramma zorgde de dansgroep van de hogeschool voor entertainment op de muziek van Thriller zodat we helemaal in de spirit konden komen.

 

Zaterdag was er een Halloween feestje in de gym. Elise is als heks, en Zoe als Griekse godin gegaan. Voor we vertrokken zijn we nog even langsgaan bij de lagere school die voor de gelegenheid voor een mooie set-up had gezorgd waar iedereen zijn Halloween foto's kon gaan nemen. 





 

Zoe met haar coaches...en ze heeft de wedstrijd van beste kostuum gewonnen!

Toch een leuk weekend, maar ik hoop dat we volgend jaar weer ons feestje kunnen geven.

2 comments:

Ilse said...

Wow, zo lang dat Elise's haar is!!! En Zoé's haarvlecht als Griekse godin, zo mooi! Echt verbluffend, hoe doe jij dat toch? Verborgen kapperstalent?

The Sercu Family said...

Hey ilse, merciekes! Zoe’s kapsel is ‘toevallig’ zo goed uitgedraaid 😉. Vele groetjes aan de familie en een gelukkige verjaardag aan Lily!