20 August 2019

Santa Monica - de laatste dagen vakantie

Naar jaarlijkse gewoonte neem ik de laatste dagen van de vakantie verlof aangezien er geen kampen meer zijn (en bij ons begint het schooljaar altijd op een woensdag ipv een maandag - ugh!). De laatste jaren zijn de girls en ik naar een pretpark geweest met Paul en Emily maar dit jaar hebben we gekozen voor een lang weekendje Santa Monica en deze keer was Bram er ook bij.
Hotels in SM zijn niet goedkoop, en toegegeven we hebben ons ook laten gaan, maar het voordeel van te moeten reizen voor mijn werk is dat ik door het loyaliteitsprogramma van de Marriott punten kan verdienen en die kunnen gebruikt worden om (onder andere) hotels te boeken.
Zelfs gingen we nooit zoveel betaald hebben maar het was zalig om vlak aan het strand te zitten en overal gemakkelijk naartoe te kunnen wandelen. Foto's van het hotel zie je hier.

Van zondagnamiddag tot dinsdagmiddag hebben we genoten van alles wat SM aan te bieden heeft: een fietstocht langs het strand, lekker eten, de SM pier en het pretpark, een bezoekje aan Venice, shoppen voor nieuwe kleren op 3rd street, maar we hebben vooral veel tijd doorgebracht aan het strand, specifiek aan The Original Muscle Beach: een plaats met turntoestellen die gebruikt worden door jong en oud en waar je heel veel acrobaten, turnsters, yoga-fanaten, en spierbundels in alle maten ziet,....De kinderen waren bezeten!

Filmpjes hieronder komen beter uit als je ze op het grote scherm bekijkt (klik op het vierkantje rechtsonder naast YouTube)

Ik weet niet hoeveel keer de kids aan de ringen gehangen hebben, hun handen stonden op het einde van het weekend bloedrood, en de velletjes hingen eraan...maar toch niet willen opgeven he! Het was ook grappig dat er vele van die spierbundels dit ook wilden proberen maar het niet konden :).

De eerste avond waren de kids wat geïntimideerd maar tegelijkertijd ook enorm gefascineerd wat er op dit kleine lapje gras aan het gebeuren was. Na een goed half uurtje hebben ze er zich ook op gewaagd, en velen waren direct gewillig om hun kunstjes te tonen en de kinderen te helpen.

And then this happened op onze laatste avond! Resultaat: Zoe begint in twee weken ook lessen in The Aerial Studio voor acrobatie! Zo trots dat ze (en wij ook) was!!!

Hieronder nog wat fotomomenten....











Voila, en morgen terug naar school! Derde leerjaar voor Elise en zesde (middle school) voor Zoe!

No comments: