17 August 2019

Junior Lifeguard

De vakantie loopt hier stilaan op zijn einde. Gisteren was de laatste dag van Junior Lifeguard kamp en wellicht het tofste kamp dat Zoe al aan meegedaan heeft. Toen ze haar test moest gaan afleggen en uniform moest gaan ophalen (hier), hadden we geen idee wat te verwachten maar het programma is een echte aanrader!
Voor de laatste sessie van de zomer (telkens 3 weken) waren ze met ongeveer 300 kinderen opgesplitst in 3 groepen volgens leeftijd. Zoe zat in groep B, samen met nog zo'n 136 kinderen. Ze heeft een enorme fysieke conditie opgebouwd tijdens die periode (en haar conditie was al super). Elke dag werd gestart met lopen en push-ups...en lopen op je blote voeten door het zand is geen lachtertje. Daarnaast hebben ze veel geleerd over de getijden, de zon en het belang van je goed te beschermen, ze hebben field trips gedaan, ....
En ze hebben aan een loop en zwem wedstrijd meegedaan tegen andere Junior Lifeguard teams en Zoe heeft vijfde plaats gewonnen in de loopwedstrijd!
Typisch voor de de laatste dag kamp was dat de kinderen (en ouders als ze wilden) in hun groep rond de pier mochten zwemmen (ongeveer een kilometer). Bram heeft met Zoe mee gezwommen, terwijl vele andere ouders met de surfplank mee gepeddeld hebben. Ik was fotografe van dienst :).
Zoe mag trots zijn: een km in zee in 25 minuten!
Zoe met haar vriendinnetjes: vlnr Genieva, Cali, Zoe, en Rylie

Volgend jaar doen we dit zeker opnieuw!

Zoe en Bram zitten in de tweede groep.
 Bam (wit/grijze zwemshirt) en Zoe ernaast, vlak achter de tweede rode surfplank


 Bram en Zoe vlak onder de regenboog (best te vinden door Bram zijn wit-achtige zwemshirt)

Fier als een gieter!

Professionele foto's:
 Zoek Zoe :) - links tweede rij van boven, derde van links

No comments: