16 February 2019

2019 Long Beach Open

Behalve Vegas vorig jaar hebben we eigenlijk al altijd geluk had dat de kompetities tijdens het weekend zijn. Deze wedstrijd was jammergenoeg op een vrijdagavond - zucht! Dit betekende dus dat we een halve dag verlof moesten nemen en de kids tegen de middag uit school moesten halen. Hun wedstrijd begon rond 5 u; we moesten dus tijdig vertrekken om niet teveel in de file te zitten.
Gewoonlijk steken we de vrijdagavond weinig uit; een glaasje wijn, lekker koken, en luieren thuis. Dat zat er deze vrijdag niet in. De kids hebben het zeer goed gedaan, maar dat is wellicht door de adrenaline :). Toen we rond 10u30 eindelijk in de auto zaten, zijn ze als een blok in slaap gevallen terwijl we nog zo’n anderhalf uur naar huis moesten rijden. Het leuke van een wedstrijd te hebben op vrijdag is dat je natuurlijk een ‘vrij’ weekend hebt zaterdag en zondag (behalve dan dat er weer training is zaterdagochtend haha).

Elise heeft haar 9+ score behaald op de vloer; wat voor haar uiteindelijk een vierde plaats betekende, en een derde plaats voor bars en balk...heel goed dus! Achteraf hebben we van de coach te horen gekregen dat er traantjes waren omdat haar score op de vault maar 8.5 was en ze daar niet content mee was.
Geen podiumplaats voor Zoe maar toch een vierde plaats voor de balk en een 9+ op drie van de vier evenementen. Met hun team hebben ze de derde plaats behaald.
Ze mogen trots zijn!









En zaterdagochtend tijdens de training...Elise recht in het midden van het hart, en Zoe de tweede links van Elise


No comments: