08 October 2017

And so we did it again....

Het was zo tof twee weken geleden dat we eerder deze week besloten hadden dat we er dit weekend nog eens wilden van profiteren en zo zijn we zaterdagochtend richting Santa Barbara getrokken om de Forbush Camp trail wandeling te doen. Een wandeling van 2 mile (3km); de helft van onze vorige hike; maar deze keer was het een afdaling van 3km tot aan onze kampeerplaats (wat betekende dat de retour een klim van 3 km was!).
Emily & Co waren er deze keer niet bij aangezien Nathan door een slechte val met zijn arm in het verband zat. We hebben ze gemist maar het was toch weer super tof! Verrassend is dat we er net even lang over gedaan hebben om af te dalen als om terug naar boven te klimmen. Het voordeel van de klim was dat we voornamelijk in de schaduw hebben kunnen wandelen terwijl de afdaling in de vlakke zon was.
De wandeling begon op de bergkam met links een fantastisch zicht op de zee en aan de andere kant de bergen en het dal waar we naartoe moesten.


 Ready to go!
 Forbush Camp
 Pauze
Prachtig uitzicht!
 Bleeding tree
 We made it!

 dreamer
                                                                        
              Ladybugs en fancy wine tasting



 Zoe's message to Nathan!


 Sissies

 ladybugs everywhere
 Evening walk: even op verkenning rond onze tent



While daddy is cooking, Zoe is making sure the poop-hole is ready for use :)

Na een onrustige nacht met dromen over beren en takken die van de bomen vallen (zie verschrikkelijk nieuws een paar dagen terug waar in een school in Ojai een paar takken van de bomen gevallen zijn en verschillende kindjes ernstig gewond geraakt zijn) worden we wakker in een zalig plekje!!
 Good morning sunshine!

een early morning Kung Fu demo...

En dan is het tijd om ons gerief terug in te pakken en terug te keren....
Prachtige beelden...

En dit is ons uitzicht net voor we terug vertrekken naar huis - we zitten op de watertoren, boven de wolken (zie verschil met de eerste foto)

Wat een fantastisch weekend weer!!!

No comments: