25 July 2017

Zomer

Ondertussen zijn we de zesde week van de zomervakantie ingegeaan - binnen een maand begint het nieuwe schooljaar al! De kids hebben net hun eerste volle week zomerkamp achter de rug, en ook de gymnastiek en Kung Fu lessen zijn weer begonnen. Drukte alom dus!

op kamp
een medaille in de gym!!
Elise heeft vorige week een juwelenkamp gevolgd, wat ze super tof vond. Zaterdag hadden zowel Zoe als Elise een playdate: Zoe naar het strand met Remi, en Elise een poolparty thuis met de twins (Makalya en Drake).
's Avonds nog een totaal onverwachte playdate bij Ella en Ryder en zo hebben Bram en ik een nieuwe restaurantje in Ojai kunnen testen: Ojai Harvest - zeker een aanrader!
Zondag hebben we niet veel uitgestoken: wat gewerkt in ons huis (de afwerking duurt altijd zo lang he!), geplonst in het zwembad, een BBQ'tje 's avonds, en smores bij ons nieuwe vuurtje buiten :). Meer moet dat niet zijn...
Deze week zal een rustigere week zijn aangezien Zoe de hele week gaat kamperen met Grace - heeft dat kind toch al een super drukke zomer gehad!

No comments: