16 July 2017

Ladies night en meer...

Om de zoveel maanden komen we met een paar vriendinnen samen. We laten de mannen thuis bij de kids, we doen ons hakken aan, en gaan erop uit! In vergelijking met de mannen die voor hun boys-night gewoonlijk pool gaan spelen en pintjes drinken; hebben wij graag ons restaurantje op voorhand gereserveerd en willen we liefst altijd iets nieuws proberen, een leuke locatie, gezellig, en lekker eten! Vrijdag had Barbara voor reservaties gezorgd bij PUMP; een van de 26 restaurants van Lisa Vanderpump, vooral gekend van de realiteitsreeks Vanderpump Rules en Beverly Hills Housewives. Het decor van het restaurant was fantastisch maar eens binnen was het toch eventjes ongemakkelijk rondkijken want het personeel (vooral mannen, ja in West Hollywood was dat eigenlijk wel te verwachten) lopen er met een redelijk bloot bovenlijf bij. Allemaal droegen ze hetzelfde ongeknoopte roze hemdje met zwarte das...in het begin weet je niet goed waar te kijken - wij zijn dat niet meer gewoon he :).
Onze ober wou onze bestelling opnemen met de volgende intro: "lay it on me grils!!". Wij keken naar mekaar en schoten keihard in de lach...ik denk dat hij op dat moment wel doorhad dat zo'n praat bij ons niet direct nodig was.

En net voor we begonnen eten kwam de eredame, Lisa, met echtgenote Ken en haar wollebolltjes van honden binnen gewandeld.

Soit, we amuseerden ons en hadden net gedaan met ons hoofdgerecht toen er een reuze kakkerlak van ongeveer 5cm op de tafel sprong. Jeez...we verschoten ons een bult en sprongen direct recht (ik met het nodige getier haha), terwijl een man die aan de tafel achter ons zat ook rechtsprong en met alle moeite het beestje probeerde te verpletten. En wij maar lachen en lachen....ondertussen kwam de restaurantmanager vragen of we ok waren en om van de schok te bekomen wou hij ons graag een 'shot' aanbieden dat we vriendelijk afslaan hebben maar ip hebben we gezegd dat we anders wel graag een glaasje champagne wilden. En alhoewel de champagne gesmaakt heeft, hebben geen van ons vieren nog op ons gemak aan de tafel gezeten natuurlijk.

Rond een uur of 11 zijn we vertrokken uit het restaurant en ondertussen was er volle ambiance in West Hollywood. De straat was gekenmerkt met bars zoals The Flaming Saddle :). Wij zijn maar een straatje ingeslaan om nog een afsluitertje gaan drinken haha...en zo zijn we bij Zinque terecht gekomen, een super gezellige wijnbar.

Ik wou perse nog naar huis rijden want we hadden een druk weekend voor de boeg - het was laat (of vroeg, te zien hoe je het bekijkt). Zaterdagochtend een afspraak bij de kapper en 's avonds een etentje bij Mike en Andrea en dat is ook altijd de max!!

No comments: