18 July 2014

Weeeeeeekend!!!

Voila, het weekend staat weer voor de deur en wij zijn er klaar voor! De voorbij weekends hebben we het redelijk druk gehad. Net na onze vakantie hebben we kunnen genieten van een lang weekend met de 4th of July, Independence Day, die we naar jaarlijkse gewoonte samen met vrienden hebben gevierd. Op de foto hieronder zie je wat we dat weekend voornamelijk hebben gedaan J.
in het zwembad, op een floatie, met een drankje in de hand - wat moet een mens nog meer hebben

De dag nadien hebben we de Belgische vlag bovengehaald om te supporteren voor onze Belgen die het tegen Argentinie moesten opnemen maar het heeft jammergenoeg niet mogen zijn…wij waren nochtans in the mood!

Vorig weekend zijn we met Babs en Peter en Tammy en Jeff gaan camperen in Morro Bay – het was zalig en de kids hebben zich ook super geamuseerd. Ik had toch een beetje medelijden met Ryder: hij was het enige jongetje in het gezelschap (wat hij niet erg zou gevonden hebben moest Zoe meegeweest  zijn) en moest het als 6jarige stellen met 3-4jarige meisjes…not so cool! 
Morro Rock
Elise en Ella

Allez, we kunnen beginnen aftellen. Volgende week is onze familie weer hererenigd en is Zoe terug thuis van 6 weken vakantie in Europa (Belgie en Frankrijk). Wat een luxeleventje dat kind toch heeft J

No comments: