09 July 2014

Met de fiets

Sedert zondag heeft Elise een nieuw fietsstoeltje. Ze was de iBert volledig ontgroeid; ze zat al aan het maximum van gewicht en haar voetjes hingen er uit. Hoogtijd dus voor een nieuwe stoel! We hebben een enorm goeie return on investment gehad met de iBert; zowel Zoe als Elise hebben er jaren kunnen van genieten. Een paar jaar geleden hebben we voor Zoe een bike trailer gekocht (zo'n fiets zonder stuur die je aan de fiets van de ouders kan vastmaken), maar daar is Elise nog te klein voor en die gebruiken we voor Zoe als we langere fietsritjes doen.
Er zijn heel wat fietstoeltjes op de markt maar velen hebben een gewichtslimiet tot 20kg. Er zijn er slechts een paar te vinden voor grotere kinderen en die zijn ook duur. Uiteindelijk hebben voor de Yepp Maxi gekozen.
Elise is super gelukkige met de nieuwe aankoop. En aangezien ze nu efkes enig kind is (haar zus is nog tot eind juli in Europa) leggen we haar maar al te graag in de watten en daar geniet ze met volle teugen van. Voorbeeld: ik breng haar nu elke dag met de fiets naar school vooraleer ik naar mijn werk vertrek - zij is dolgelukkig en zo heb ik nog een extra 30 min workout per dag - dus iedereen is content.

Thumbs up!

No comments: