28 April 2020

Een lang weekend

We hebben een 'lang' weekend achter de rug...Bram moest vrijdag niet werken en ik heb rond 14u30 de deur van mijn bureau achter mij toegetrokken. Met ons zwemgerief aan zijn we tot aan de Ventura River gewandeld, wat in zo'n hitte (35 graden) nogal lastig was pfff - we moeten er weer even aan wennen.




















Zoe had voor de gelegenheid haar GoPro meegebracht en hieronder zie kan je het resultaat zien van de video die ze helemaal zelf bewerkt heeft.

's Avonds hebben we ons kampvuurtje in de voortuin voor de eerste keer weer aangestoken. Het was een super gezellige avond met zelfgemaakte pizza en 's mores.





















Ik weet niet precies was Bram bezielde zaterdag maar hij was getiktakt om haar te knippen. Dat van zichzelf maar ook van ons...Zoe was de enige die hem heeft laten doen. Het resultaat mag er zijn hoor; hij heeft duidelijk talent.

Hieronder zijn je zijn 'grappige' collage die hij op Facebook heeft gezet....indien je verward zou zijn, weet dan dat de titels en de foto's omgewisseld moeten worden he! #sercuhumor



Elise wou gewoon een foto zodat ze zelf goed kon zien hoe lang haar haartjes zijn maar Bram mocht er niet aankomen. 
En met dit weer hebben natuurlijk ook weer een paar uren in het zwembad gezeten...dat iedere week ietsje warmer aan het worden is, dit weekend bijna 28 graden, yes! 





Zondag hebben we even met Paul, Emily, James en Nathan geskypt, we hadden hen ondertussen ook al enorm lang niet meer gehoord. Het was leuk ze te kunnen zien en horen. Normaal gingen we dit weekend gaan kamperen - ugh!
Oh wat een leuk weekend dat het was.

#maandaggevoel #geenzinomwerken

Als je graag leuke #coronahumor wil volgen, bekijk dan even deze link hieronder....prachtig en grappig werk van onze vriend, Joeri! Iedere dag tekent hij een leuke cartoon, iets was hij sedert het begin van de lockdown is beginnen doen. Bepaalde situaties zijn heel herkenbaar.


No comments: