12 February 2020

Spirals Beach Classic

Dit weekend hadden we onze tweede wedstrijd van het seizoen. Ons verhaal van Santa Barbara van vorig jaar kan je hier lezen. Ondertussen is er natuurlijk al heel wat veranderd en hebben zowel Zoe als Elise enorm veel geleerd, niet alleen op het gebied van skills maar ook hoe het er tijdens competities aan toe kan gaan, en kunnen ze ook al wat beter tegen een stootje.
Ze beseffen maar al te goed dat de ene competitie de andere niet is en dat ze soms ook eens een slechte dag kunnen hebben; dat er niet altijd medailles zijn maar dat ze enorm trots mogen zijn op de medailles die ze krijgen want die hebben ze meer dan verdiend.
Voor Elise's team was deze competitie minder goed. Sommige kindjes sukkelden echt en dat was te merken aan de scores. Elise's hoogste score was een 9.300 op de oneven bars, de tweede hoogste score ooit op de bars en dat heeft haar hier een 5de plaats opgeleverd.
Zoe heeft een fantastische dag gehad met haar hoogste scores tot nu toe. Met een score van 9.575 op de balk heeft ze een tweede plaats gehaald. Zoe's team heeft een derde plaatst behaald.

Team tijdens de opwarming








No comments: