25 February 2020

Jewel City Invitational

Hupla, nog een competitie, maar deze keer een volledig weekend - ugh! Het zat eraan te komen! Aangezien Zoe en Elise in verschillende niveaus zitten, is de competitie nooit terzelfder tijd maar tot nu toe hebben we geluk gehad want het is ten minste toch op dezelfde dag geweest. Dit weekend moest Elise op zaterdag en Zoe op zondag dus hebben Bram en ik de dagen opgesplitst: hij zaterdag met Elise, en ik zondag met Zoe.

Elise heeft een super goede wedstrijd gehad met haar hoogste scores tot nu toe op oneven bars (9.475) en op de balk (9.450). Een welverdiende derde plaats voor haar totale score (van de 25 atleten).


Zondag was voor Zoe wat minder. Het hielp niet dat we bijna te laat waren want ik had mij van uur vergist (met twee schema's is het niet gemakkelijk om alles uit mekaar te houden). Een paar scores onder de 9 maar toch een mooie score voor de vloer (9.250) en haar hoogste tot nu toe.



Voila, weer een wedstrijd achter de rug...volgende week zitten we in Long Beach voor het weekend (weer twee dagen competitie)

No comments: