29 February 2020

2020 Long Beach Open

Ons weekend is van deze keer vroeg begonnen want Zoe's competitie was vrijdagnamiddag al, dus vlug nog even een uurtje naar school voor een test en daarna de baan op en hopen op zo weinig mogelijk verkeer. Long Beach is een van de grotere wedstrijden met zo'n 2000 atleten die van verschillende staten komen en zelfs van Canada.
Na de vorige wedstrijd hadden alle atleten van de coach een paar fancy kousen gekregen en die wilden de kids perse aandoen voor 'goed geluk'.
This girl is on fire! (Zoe)




Geen recordscores maar een leuke wedstrijd!

We waren versleten, het was bijna 10u vooraleer we terug in het hotel waren - een super lange dag dus! We waren super content om in ons bed te zitten.
Elise moest zaterdag al om 7u klaar zijn om op te warmen met haar team. 
Perfect gymnast (Elise)
Ook geen recordscores voor Elise maar ze mag zeker trots zijn op haar resultaten. Tijdens haar routine op de vloer is het even misgelopen; ze wist plots niet meer wat ze moest doen maar heeft het toch tot een goed einde kunnen brengen en dat is een echte kunst! Je routine vergeten en toch nog zorgen dat je mooi eindigt waneer de muziek stopt en dat alle nodige skills in je routine zitten...dat is niet voor iedereen weggelegd. Ze heeft dat fantastisch goed opgelost maar ze was er toch niet goed van en de traantjes rolden van haar gezichtje toen ze van de mat kwam. 

Haar fiere coach!!

En voor we terug naar huis vertrokken wilden de kids toch nog even genieten van het zwembad :)

Volgende week weer een wedstrijd en weer op zaterdag en zondag -ugh! Maar dan zijn we er voor eventjes vanaf tot eind mei.

No comments: