11 March 2019

Naar de grote school - nieuwe vakken kiezen

Nog een goeie vijf maanden en dan is het zover en zal Zoe naar Middle school gaan...eek how did that happen??
Eerder deze week was de schooldirecteur komen spreken bij Zoe op school om wat meer uitleg te geven over wat studenten kunnen verwachten. Wij hebben een tijdje getwijfeld of we Zoe naar een prive-school zouden sturen of niet. Aangezien wij hier niet gestudeerd hebben vroegen we ons af of een publieke school wel de beste oplossing was maar tot nog toe hebben we alleen maar positieve ervaringen.
Zoe wordt genoeg gestimuleerd doordat ze in GATE zit en daarnaast stond ik versteld van het aanbod keuzevakken dat ze kan kiezen volgend jaar.
Haar eerste keuze vak is voor het vijfde lesuur en is een vak dat ze wekelijks voor het volledige schooljaar zal krijgen.
Haar eerste keuze is Coding, en dan Aerospace, Leadership, en als laatste Intro to Spanish (ze zou liever Frans leren zegt ze).
Haar tweede keuzevak is voor het zesde lesuur; ook een vak voor het volledige jaar maar dat wekelijks zal afgewisseld worden met de algemene sportles.
Haar eerste keuze is Beginning band (ze wil klarinet leren spelen), en dan Environmental Studies, en Art. Hopelijk heeft ze geluk en krijgt ze haar eerste keuze.
In Mei is er een orientatie voor de ouders en studenten....we kijken er naar uit.

No comments: