31 March 2019

Happy BD to my girl

Moeilijk te geloven maar 11 jaar geleden kwam dit wondertje in ons leven - wat gaat de tijd snel. Voor haar verjaardagsfeestje wou ze weer jan en alleman uitnodigen maar uiteindelijk hebben we kunnen onderhandelen voor een sleepover met haar 3 vriendinnen en gaan bowlen de dag nadien. 'T is een super plezante namiddag, avond, en voormiddag geworden! De foto’s spreken voor zich.....

De dag van haar verjaardag is haar beste vriendin, Cali, haar komen verrassen met de nodige verjaardagsaccessoires, zodat iedereen op school ging weten dat het haar speciale dag was.

Op zaterdag hebben naar wekelijkse gewoonte gymnastics, maar deze keer waren we echt wel aan de late kant met als gevolg dat Zoe haar taart eigenlijk nog niet af was - grote paniek dus bij Zoe! Gelukkig bakken al haar vriendinnen super graag en dus hebben ze samen de taart helpen versieren. Het resultaat was heel goed gelukt.
 v.l.n.r Cali, Zoe, Grace, en Remi. Alle vier doen ze ook veel aan sport. Cali zwemt en speelt volleybal, Grace doet ook aan gevechtssport zoals Zoe maar dan een Thaise variant, en Remi danst competitief bij een locale dansschool.


 Zoe zou heel graag een eigen tuintje willen....dit tuiniergerief zal dus goed van pas komen.
 In de bakkerij :)





Voor avondeten hadden we pizza voorzien...ideaal eigenlijk want de kids moesten weer zelf hun eigen eten maken...haha








yum!

Jammergenoeg kon Grace niet blijven slapen. Ik had voor de girls matching PJ's gekocht en ze zagen er wel cute uit!


En de bowling was oh zo leuk! Was ook alweer jaren geleden dat ik nog eens in een bowlingzaal binnengeweest was. Die zaak zat stampvol op een zondag om 10u 's morgens - dat wil ik zeker nog eens een paar keer doen met ons vier.



En als afsluiter nog een paar filmpjes (de bowling filmpjes zijn in slow motion gefilmd)

No comments: