01 March 2018

Spirals Beach - Santa Barbara en Hollywood Open - Camarillo

Het lijkt misschien alsof we naast gymnastiek geen leven meer hebben maar niets is minder. We zitten inderdaad ten volle in het seizoen maar daarnaast hebben we ook nog de 'gewone' dingen zoals sleepovers en playdates, en de laatste week hebben we ook nog familie op bezoek gehad...we hebben niet stilgezeten.

Op 18 Februari zijn we naar Santa Barbara getrokken voor de Spirals Beach meet. Deze keer geen medailles voor Zoe....maar een paar traantjes en een aantal belangrijke levenslessen die ze geleerd heeft! Het hoort er natuurlijk allemaal bij, maar voor een 9-jarig meisje die voor de eerste keer competitie doet is dat niet gemakkelijk.
Ik denk dat voor Zoe een medaille krijgen betekende dat ze het goed gedaan had (onafhankelijk van de plaats die ze behaalde)...en deze keer heeft ze er net naastgegrepen. Haar routine op de grond zag er super uit!






 wise words

Op 25 Februari heeft ze deelgenomen aan de Hollywood Open, en alhoewel ze weer net naast een medaille heeft gegrepen, heeft ze een paar hele mooie resultaten neergezet. Je ziet het zo goed dat ze een pak meer zelfvertrouwen heeft nu vergeleken maar haar eerste competitie. Haar resultaat op de balk was fenomenaal! Ze had een super hoge score...zelfs met van de balk te vallen. Haar laatste competitie is het States kampioenschap in een paar weken waar zo'n 1800 Xcel'ers aan deelnemen. Het zal spannend worden.

That awkward moment, when you fall and have to pick yourself back up. But she did it!


En deze sticker zegt alles...we zitten eraan vast :)

No comments: