06 September 2017

Warm

Amai, we hebben hier serieus afgezien hoor! Elk jaar is het hetzelfde: in September schieten de temperaturen de lucht in maar deze laaste week is gewoonweg ondragelijk geweest met deze hittegolf! De temperaturen reikten overdag tot begin de 40 graden.
's Avonds bleven de temperaturen hangen rond midden 30 graden en zonder een briesje was het hier echt afzien. Op zo'n momenten droom je wel van airconditioning!
We dachten van zaterdag wat afkoeling te vinden in Santa Barbara maar ook daar was het niet veel beter. Van de parking tot aan het strand was het zo'n 10 minuutjes stappen. Voor Stella was het ook afzien; van zodra ze de zee zag liep ze er naartoe en ging ze zich in het water leggen om af te koelen.

Deze 'schoonheid' kwamen we op de terugweg tegen...we denken dat dit een Gartersnake is.

Zondag and maandag zijn we naar het strand geweest in Ventura en hebben we van wat mildere temperaturen hebben kunnen genieten.





Maandagavond was het in Ojai 'slechts' 24 graden en was er een briesje - het voelde hemels aan :). Ondertussen lijkt de hittegolf achter de rug en kunnen we ten minste weer goed slapen.

No comments: