13 August 2017

Een speciale week

Deze week is onverwachts een toch wel speciale week geworden. Twee keer per jaar kom ik met mijn klantengroep op het werk samen voor een driedaagse vergadering; we zijn met zo'n 15 personen; en de eerste avond staat er altijd een team-bonding activiteit op het programma (eerder dit jaar was dat een vlucht in een F16 simulator). Deze keer werd opnieuw alles heel geheim gehouden tot het laatste moment, maar wel wisten we op voorhand dat er een specifieke en zeer strikte fancy dresscode was. De eerste dag werd vroeger dan voorzien geëindigd, want van de vergaderruimte tot aan onze eindbestemming was het ongeveer nog een uur rijden (Yep, dat is LA, helemaal niet ver maar altijd bumper aan bumper rijden). En zo kregen we om 3 uur te horen dat we naar 'The Magic Castle' gingen gaan. Amai!! Dat is een plek waar je alleen op invitatie binnen mag, en niet gewoon zomaar een invitatie, het moet een invitatie zijn van een van de magiërs aangesloten bij deze unieke club. En toeval is dat onze National Director zo'n magiër is! De historie van de club kan je hieronder lezen of op de website.

Bij het binnenkomen voel je al dat dit een speciale plek is; het dekor is subliem, en in ieder kamer is er wel magie aan de gang. De legende van Irma zorgt ervoor dat je wel even perplex staat...ze speelt op haar piano ieder liedje dat je vraagt. Na ons diner hebben we genoten van 2 spectaculaire shows...een super avond!
All dressed up: ikke, onze regionale directeur Ron, en een van de managers Chris.

En vrijdag ben ik met Zoe en 3 van haar vriendinnetjes weer in LA beland, deze keer in de Warner Bros studio's voor de opnames van Lip Sync Battle Shorties, een Nickelodeon show die blijkbaar enorm populair is bij kids van 8-15 jaar. We gingen er eigenlijk met Zoe's gymnastics team naartoe gaan maar aangezien de datum op 't laatste moment werd veranderd naar een datum waarop wij niet konden gaan, had ik beslist om onszelf in te schrijven en zo mochten we onverwachts vrijdagavond gaan. De trip naar de studio's was op zich al een hele bedoening met die 4 zotte girls in de auto. De dresscode voor de kids was redelijk specifiek; geen T-Shirts met logos, tekeningen, of woorden, geen volledige wit of zwarte T-Shirts, en geen shorts voor de meisjes, maar een leuke trendy outfit. Toen Kendall, Mia, en Remi bij ons toekwamen hadden ze alle 3 een gigantische strik in hun haar; verschrikkelijk lelijk, en ik ken ze helemaal niet als girly-girls die strikken in hun haar dragen. Bij nader onderzoek (mijn ondervraging haha) bleek dat dit strikken waren van Jojo Siwa, de YouTube sensatie van 't moment, enorm bekend blijkbaar voor haar liedje Boomerang. Toen ze te horen kregen dan zij samen Nick Cannon de show ging presenteren kwamen ze helemaal gek! Om het helemaal goed te maken werden ze gevraagd om deel te nemen aan het voorprogramma van de show - ze komen dus zeker op TV.


De opnames zelf waren leuk maar de kids waren wel wat in schok. Ze stonden op de eerste rij aan het podium en zoals het er bij optredens aantoe gaat wordt er nogal wat geduwd en getrokken. Achteraf bekeken vind ik dat ze de leeftijdsgroep hadden moeten opsplitsen van 8-12 en 12+, de leeftijdscategorie van 8-15 is veel te breed en kinderen van 12+ gedragen zich helemaal anders dan 8-12 jarigen. Soit, het was een unieke ervaring en om het helemaal kompleet te maken kregen de kids elk $20 om aanwezig te zijn. What a night! En toch ook wel wat stresserend voor mij aangezien je toch wel verantwoordelijk bent voor 3 andere kindjes. Om 11u 's avonds had ik iedereen afgezet en toen ik Zoe uiteindelijk in bed had gestoken heb ik mijn nog een glaasje wijn ingeschonken....om te bekomen van de stress, en van 9u te moeten luisteren naar het geklets, gebikker, gelach, en humor van 9-jarigen!
Morgen zetten we de laatste week van de vakantie in, de laatste week van kamp. En naar jaarlijkse gewoonte doen we het weekend en de maandag en dinsdag voor de eerste schooldag iets leuks...geen prekpark dit jaar maar gaan kamperen naar Catalina Island...we beginnen af te tellen!
Maar voor de werkweek weer begint genieten we nog even thuis...cocktail, zwembad, en BBQ...en zo kunnen we efkes doen alsof maandag nog heel ver weg lijkt :)

No comments: