06 March 2017

Sisar Canyon and much more...

Vrijdag had ik een dagje verlof genomen en aangezien Bram ook thuis was hadden we besloten om de Sisar Canyon wandeling te doen. Deze wandeling is niet direct voor de amateurs; naar de top en terug is het ongeveer 13 mijl (bijna 21 km). We waren niet direct van plan om helemaal naar de top te gaan maar eens we bij White Legde Camp kwamen (een kampeerspot op een paar kilometer van de top) vonden we dat we toch wel moesten doorsteken naar de top. De hele weg naar de top is klimmen maar vanaf White Ledge Camp moesten we toch serieus op onze tanden bijten....en de bochten bleven maar komen en telkens hoopten we dat we er waren maar dan kwam er nog een bocht...zucht. Maar dan eindelijk hadden we de top bereikt.
de Topa Topa mountains

Eindelijk boven!


Even uitblazen

Nog een paar foto's van op de terugweg

Stella zoekt afkoeling.

Gelukkig waren we heel goed voorzien van water en eten want we hebben uiteindelijk een goede 6 uur gewandeld (met een paar heel korte pauzes). Door de regen van de laatste tijd was er heel veel water in de riviertjes waardoor Stella ook regelmatig kon afkoelen.
Onze doel was eigenlijk om een rustig wandelingetje te doen maar het is wat anders uitgedraaid. Het drankje op een terrasje na afloop hebben we moeten uitstellen want we hebben ons mogen haasten naar huis om de kids en hun vriendinnetjes op te pikken want er was een sleepover gepland voor s'avonds (sorry geen foto's...te moe). Bram en ik waren zo versleten van onze wandeling dat we direct met de kinderen in bed gekropen zijn. De volgende dag voelden we al onze ledematen kraken en dat zullen we nog wel een paar dagen voelen LOL - yep, we worden oud(er).

Zaterdagmiddag zijn we naar Santa Barbara getrokken waar we afgesproken hadden met Paul en Emily en een babysit hadden voor de kids. Met ons vieren zijn we downtown nog eens gaan verkennen. We hadden reservaties bij Cadiz (Spaanse en Italiaanse keuken) en daarna zijn we nog even bij Indochine binnengesprongen...de tijd gaat toch zo snel als het leuk is! We hebben ons moeten haasten om tegen 11u thuis te zijn want de babysit kon maar zo lang blijven.

En Zondagochtend zijn we opgestaan met opnieuw regen - yuk, we beginnen het een beetje beu te geraken. Hopelijk is het van korte duur.

No comments: