27 July 2015

Weekendje Santa Monica

Dit weekend hebben we doorgebracht in Santa Monica bij Hilde, Stefaan en Senna. Door de verkeersdrukte aan het strand zaterdagmiddag, hebben we onze beachplannen moeten annuleren en zijn we naar het openbaar buitenzwembad geweest. En alhoewel de afkoeling enorm deugd deed was Zoe geen grote fan van dat zwembad. Ze wou zo graag van de springplank en in het diepere gedeelte zwemmen maar vooraleer kids daar toegelaten zijn moeten ze een zwemtest doen. Zoe kan heel goed schoolslag zwemmen maar aangezien in de US crawl wordt aangeleerd was de verwachting dat ze een volledige lengte crawl kon zwemmen; en dat kon ze dus niet. Onze meid was zo ontgoocheled en zei: this is the stupidest pool ever! LOL.
's Avonds zijn de grote mensen eens kunnen uitgaan terwijl de kids bij de babysit bleven. We zijn de avond begonnen in de Wishire; een super gezellig restaurant met een heel leuke patio en geeindigd in de Ace - rooftop bar, waar je een heel mooi zicht heb op downtown LA. 

Zondagvoormiddag zijn we redelijk vroeg naar het strand vertrokken om de verkeersdrukte te vermijden. Bram had zijn paddle board meegebracht en daar hebben de kids zich enorm mee geamuseerd...


Een weekendje dat zeker voor herhaling vatbaar is!! Ik weet al wat we dit komende weekend gaan doen :).

No comments: