03 March 2015

Mexico

Maanden hebben we hier achter zitten verlangen en vorige week was het dan eindelijk zo ver!! Dit jaar zijn we naar Cancun gevlogen en hebben we een weekje in het Barcello- resort doorgebracht. Zeker en vast een aanrader!
Het resort had echt alles wat we wilden: prachtige zwembaden, lekkere restaurants, vlak aan het strand gelegen, en vanalles te doen om bezig te blijven...daar gaan we graag nog eens terug naar toe. We waren van plan om ook vanalles te bezoeken in de omgeving maar dat is er niet van gekomen :). Ons schema ziet er voor jullie misschien saai uit maar wij hebben er echt van genoten: lekker ontbijt, strand en zwembad, boekjes lezen, eens gaan wandelen, wat sporten, lunchen, snoezen, zwemmen en lezen, avondeten en relaxen  (haha).
De foto's spreken voor zich...
Nieuw huisdier...ik denk het niet!
Zwemmen tussen de vissen
 100-den vissen!!
 Elise zit er bij en kijkt er naar :)
 Zoe midden in de actie
Dicht bij daddy!
 Elise en Babou
 de pier
 strolling on the beach
familiefoto
Een paar sfeerbeelden van het resort









Pret in het kinderparadijs








Op ontdekkingstocht - achter de hoek van waar wij logeerden lag er een zeer verlaten hotel en natuurlijk moesten wij daar naar toe. Betreden op eigen risico maar met prachtige foto's...















De kids...zoveel foto's...







De voorlaatste dag zijn we met zijn allen gaan snorkelen - wat een avontuur...20 minuten op de boot en dan op verkenning in de zee: we hebben een mega zeeschildpad gezien, prachtige vissen en een gigantische zeerog...toch wel even verschieten als die beesten zo dicht komen...maar wat een ervaring!!


Jeezzz...een week gaat toch veel te snel voorbij. Moeten we nu echt weer wachten tot volgend jaar??

No comments: