11 March 2015

Het laatste weekend...

Het laaste weekend van Babou en Petje in California hebben we ingezet met een namiddagje wijnproeven in Santa Ynez op het prachtige domein Bridlewood.
Na een super lekkere picnic en verschillende flessen wijn, zijn we nog even Los Olivos gaan verkennen om de avond af te sluiten met een wandeling aan het strand in Carpinteria en een etentje in Padero Grill.

Op zondag hadden we een whale watching boottocht gepland (het is nu het seizoen van de grijze walvissen) in de namiddag, die jammergenoeg geannuleerd geweest is door te sterke wind op zee...jammer maar we hebben het niet aan ons hart laten komen en hebben de rest van de namiddag in Ventura doorgebracht met een bezoekje aan het redelijk nieuwe Channel Islands Mainland Visitor Center. Onze laaste avond hebben we afgesloten met een etentje in ons absolute favoriete restaurant in Ojai. En zo zit de vakantie er echt wel weer op...vanaf deze week weer wennen aan de drukke ochtenden en avonden om alles gedaan te krijgen...dat het maar rap weer weekend is!

No comments: