30 December 2014

Palm Springs

Kerstmis hebben we dit jaar in Palm Springs doorgebracht, met 7 volwassenen en 6 kids was het weerom een gezellige drukte. Ons huis was de max; genoeg slaapkamers voor onze grote bende en een gezellige en open keuken-living ruimte, tuin, zwembad (we hadden extra betaald voor de verwarming maar dat was zeker de moeite waard) en een jaccuzi!
De dagen voor ons vertrek waren nogal stresserend; we keken dus enorm uit naar wat R&R (rest and relaxation). Het leuke was ook dat we deze keer op kerstavond toekwamen en de kids dus de hele vakantie met hun nieuwe cadeautjes konden spelen...
Het eerste wat de kids wilden doen als we pas toekwamen was in het zwembad springen. Ons eigen zwembad hebben we al een tijdje niet meer kunnen gebruiken aangezien het niet verwarmd is...plezier alom dus!
Alle kousen liggen klaar voor Santa.
's Nachts...net nadat Santa op bezoek gekomen is...
Santa's brief...(hij was dit jaar een stuk milder dan vorige jaar)
De volgende dag...kijk naar die gezichtjes
Genieten van een babbel in het mooie weer
En van de jaccuzi
En van een zalige zonsondergang

De volgende dag zijn we met z'n allen naar de top van San Jacinto Mountain geweest voor wat sneeuwpret. Er was echter weinig sneeuw te vinden maar de kids hebben toch veel plezier gehad. Het ritje zelf duurt maar zo'n 10 min (maar voor iemand zoals ik met hoogtevrees is dit nogal aan de lange kant!). Terwijl Bram en de kids tegen de ruiten geplakt stonden, bleef ik veilig in het midden van de kabine staan met mijn ogen naar de grond gericht...de minuten aan het tellen tot we boven zouden zijn.
Ja...het was zeer koud!
Prachtige omgeving
Bram moet zijn kunstjes tonen
Gelukkig hadden we nog skipakjes voor de kids...een beetje te klein maar goed genoeg voor een paar uur plezier in de koude
Prachtig uitzicht van boven

De dag nadien zijn we met zijn allen gaan wandelen in Palm Canyon, een van de vele trails in de Indian Canyons, een een prachtig stukje natuur.
Onze ruiters met hun paard :)


Indiaan Elise in haar hutje (paard naast de deur)
Familiefoto :)

De zusjes...
Achtervolging...
De ruiters op hun paard - haha
Een papa die even terug kind wordt
Fantastisch uitzicht

En 4 dagen gaat toch weer zo snel voorbij...nog een laatste avond genieten van het zwembad.
Een nieuw speeltje voor Zoe...

Voila, we hebben het weer gehad. Gelukkig nieuwjaar iedereen en tot volgend jaar.

No comments: