08 December 2014

Een fransman in Ojai

Eerder vorige week kregen we het goede nieuws dat Dad (de fransman waar we zo goed mee bevriend waren maar die in 2012 terug naar Lyon verhuisd was), voor een project van zijn werkgever op bezoek was in de streek ('t is te zeggen, hij moest in San Fransisco zijn voor een evenement maar had een vlucht tot LA genomen en was van plan om van hieruit naar SF te rijden). Zoe keek er zo naar uit om hem te zien; die twee waren zo verzot op mekaar. Het weerzien was super, we verschoten ervan dat het toch al zo lang geleden was dat we mekaar nog gezien hadden :). Wij genoten van zijn verhalen over hoe het was om terug in Frankrijk te wonen na een paar jaar in de US en hij vond het vooral tof dat hij direct zijn short en flipflops kon aandoen en hij wou ook meteen naar de Costco - kwestie van prioriteiten he.
De kids (en wij dus) hadden het dit weekend ook super druk met verjaardagsfeestjes (poolparty's wel te verstaan - het weer is hier nog altijd schitterend).

Beste margaritas in Ojai (zie je de kan staan!)

Ik ben dit jaar eens goed bezig om mijn kalenders (die ik naar jaarlijkse gewoonte maak) op tijd af te krijgen...ik had nog een paar foto's te kort maar tijdens onze wandeling gisteren hebben we ervan geprofiteerd dat we een extra fotograaf hadden...

 Elise wou niet mee op de foto...
 ...ze was te druk bezig...
 Bram met zijn dochters
 Familiefoto: Elise wou niet lachen want de zon zat in haar ogen zei ze...typisch Elise

En zo was het weeral een super geslaagd weekend!

No comments: