19 October 2014

Another amazing but crazy busy weekend - part 2!

Gisteren namiddag ben ik met de kids naar de pumpkin patch geweest in Ventura. Gewoonlijk gaan we naar Bocalli's in Oja maar daar worden ze stilaan te groot voor. Dit jaar zijn we naar Prancers Village geweest in Ventura. Er is veel te doen (face painting, kinderboerderij, ritjes met de tractor en pony rides,...) maar al die dingen kosten (zoveel) geld...in een half uur kun je gemakkelijk $100 kwijt zijn. Ik heb de kids gelukkig kunnen overtuigen om alleen maar de kinderboerderij te doen - oef!
'S Avonds zijn we bij Ella en Ryder op bezoek geweest die in Ojai aan het kamperen waren. Het leuke van Ojai is dat er zoveel mooie plekjes zijn en dat je er kan gaan kamperen in je 'achtertuin' zonder dat je het gevoel hebt dat je in je eigen streek bent. De kids vonden het natuurlijk weer fantastisch en hadden geen zin om naar huis te gaan!

Deze voormiddag is Makayla op bezoek gekomen - ze is Elise's beste vriendinnetje en ze hadden al zo lang gevraagd voor een playdate. En na de middag hebben we ons dan beziggehouden met het decoreren van onze pompoenen. En al zeg ik het zelf...ik vind ze zeer geslaagd.
  De pompoenenfamilie: the ninja (Zoe), the owl (Elise), the witch (Elise), and the skeleton (Zoe)

Deze volgende weken worden drukke weken met Halloween en Elise's verjaardag en dan staat Thanksgiving ook alweer voor de deur!

No comments: