06 November 2013

Kamperen

Vrijdag hebben we ons kampeergerief nog eens vanonder het stof gehaald (het was ondertussen alweer van mei geleden) en zijn we met Babs en Peter naar Jalama Beach getrokken, een half uurtje ten noorden van Santa Barbara. We hadden onze trip al een tijdje geleden geboekt en zaten er wat mee in dat het weer zou tegenvallen (we zijn ondertussen al november!) maar niets was minder waar. 's Nachts koelde het serieus af en kwam de wind enorm op maar overdag hebben we kunnen genieten van zomerse temperaturen.
Onze kampingplaats was perfect gelegen; vlak aan het strand en naast de speeltuin. Ongelooflijk hoe relaxing kamperen kan zijn; de kids hebben zich zonder moeite een hele dag kunnen bezighouden en hebben zelfs bijna geen ruzie gemaakt! En het enige wat wij moesten doen was een glaasje drinken en wat bijkletsen ;)
 Vrijdagnamiddag aan het strand...
Wij zijn er gelukkig gene tegengekomen!
 Zaterdagmorgen: rustig wakker worden met een kopje koffie aan het strand
 Genieten van een wandeling
Zoe has the wind blowing in her hair ;)
 Het speelplein ligt er bij zonsondergang verlaten bij
 Een prachtige zonsondergang
 Ontbijt op zondag

 Zoe's fotografisch talent ;)
En een grappige foto van Elise mag natuurlijk ook niet ontbreken.
De weersvoorspellingen voor zondag zagen er niet zo goed uit maar we hebben toch heel mooi weer gehad waardoor we wat langer gebleven zijn dan oorspronkelijk gepland. We moesten tegen 11u uitgecheckt zijn en zelfs met het nieuwe uur (de tijd hebben we een uurtje mogen terugdraaien dit weekend) zijn we er maar net geraakt. Op de terugweg zijn we nog even gestopt in Santa Barbara om te lunchen en rond een uur of 3 waren we terug thuis. Maandag is hier een crew begonnen om de vloer op de bovenverdieping te refinishing dus toen we zondag thuiskwamen hadden we nog heel wat werk om de verdieping leeg te maken en alle bedden en andere meubilair naar beneden te brengen. Phew! Soit, het ziet er nu al schitterend uit...ik verlang al tot vrijdag tot alles volledig af is.

No comments: