26 November 2013

Babou is here!!!

Babou in het land!!! De kinderen hebben letterlijk de dagen afgeteld tot Babou's komst. Het eerste weekend is ze in Santa Monica gebleven met familie en zijn wij hen op zaterdag gaan bezoeken. Veel hebben we die dag niet uitgestoken maar we zijn lekker gaan lunchen in The Redwood Grille, daarna hebben we wat genoten van de Santa Monica scene en de dag hebben we afgesloten met een ritje op het reuzerad voor de kids en Bram, en een zonsondergang op het strand voor de rest van de bende.


v.l.n.r Arthur, Babou, tante Marij

Sedert vorige week maandag is Babou in Ojai...de kids vonden het geweldig dat ze 's morgens eens niet om 6u30 uit bed moesten! Ze hebben lang kunnen slapen en daarna kon Zoe met Babou naar school wandelen, terwijl Elise met de trolley bus op school werd afgezet, wat op zich alweer een avontuur was.  
Ojai = Babou city!
Deze foto hebben we getrokken bij de lokale fietswinkel; blijkbaar is Babboe City een zeer gekend merk van bakfiets.

Woensdag mochten we voor de allereerste keer naar een parent-teacher conference om te horen hoe onze dochter het doet op school. 
Volgens Ms Michie doet Zoe het heel goed op school; op haar test heeft ze zeer goed gescoord in wiskunde, taal en art (creativiteit) - het eerste en laaste heeft ze niet van mij meegekregen! Enige opmerking was dat ze veel kletst...iets wat ze dan wel van mij mee heeft! Als ik mij goed herinner stond dat ook wekelijk op mijn rapport ;).  Ze zit ondertussen op een ander plaatsje in de klas; iets verder van haar BFFs.
 Lezen en taal
 Wiskunde
Vorige week zijn de dagen voor ons maar traag voorbijgegaan; we hebben zo verlangd tot het weekend hier was! Zaterdag zijn we na de gym met de familie eens naar Ventura geweest voor een wandeling aan de pier....
en wat speelplezier aan het strand...
Na onze wandeling zijn we een aperitiefje gaan drinken in het Crown Plaza hotel waar we een heel leuke terras hebben ontdekt - vlak aan het strand (hier komen we zeker nog terug!)
 Little red riding hood
Daarna zijn we afgezakt naar Ojai waar we (lang) geluncht hebben in de Deer Logde. 
Gisteren zijn we gaan uitwaaien in Santa Barbara. Na een (lastig) ritje op de surrey, zijn we gaan eten bij Bucatini op State Street. 
Op de terugweg zijn we nog even gestopt aan de paardemolen waar we Ilse en Marcus zijn tegengekomen. En zo hebben we weer een fantastische dag gehad...
Deze week is een korte week (joehoe) want donderdag is Thanksgiving...laat die kalkoen maar komen!

No comments: