30 September 2013

Gedaan met de zomer...

Voila, de zomer is alweer voorbij! De glijbaan hebben we ondertussen laten leeglopen en we hebben ze veilig opgeborgen tot volgend jaar. Onze zonnedeken ligt nog op het zwembad hoewel ik het betwijfel dat we er nog zullen inspringen. s' Morgens en s' avonds begint het al goed af te koelen en de 'crisp air' laat ons weten dat de herfst in het land is. We kunnen s' ochtends al goed een trui gebruiken en binnen een week of 2 zullen we 's avonds waarschijnlijk de kachel kunnen verdragen. Dit is mijn favoriete tijd van het jaar!! Overdag is het lekker warm en schijnt de zon, en s' avonds geniet je van het 'herfst- en wintergevoel.
De laatste 2 weekends in september hebben we er volop van geprofiteerd om nog in het zwembad te springen. Zondag, 21 september, zijn Jacaranda and Magnolia, langsgekomen voor een playdate. Met vier 'little divas' was het nogal een gekte in huis!

v.l.n.r Noli, Zoe, Jac, Elise
Pizza party
Het weekend nadien, op 27 september, zijn Lily en Ennio langsgekomen voor een sleepover. We hadden Ilse en de kids al een tijdje niet meer gezien en omdat Marcus in het buitenland zat voor opnames had ik aan Ilse gevraagd of ze het weekend bij ons wou doorbrengen. Op zaterdag waren Nathan en James ook afgekomen. Het was een gezellige drukte maar 6 kids in het zwembad in het oog te houden kan je nu niet direct heel ontspannend noemen. Het was dan ook een mega moment toen alle kids 's avonds in hun PJs voor het grote scherm zaten om een film te bekijken, zodat de 'groten' konden genieten van een goed glas wijn en lekker eten.
6 op een rij! (v.l.n.r Ennio, Nathan, Zoe, Elise, James, Lily)
s' Ochtends hadden we tijd om rustig wakker te worden. Na het ontbijt vertrokken we downtown Ojai waar we de auto parkeerden vlakbij het fietspad zodat de kids konden fietsen en wij en Biscuit van een wandeling konden genieten.
Elise en Ennio aan de ontbijttafel
Na een aperitief bij Knead Baking Company, vertrokken we richting Papa Lennon's voor een lichte lunch. Meer over ons weekend kan je lezen op Ilse's blog.

No comments: