10 October 2013

Legoland

Vorig weekend zijn we met de kids naar Legoland geweest in Carlsbad. Ik moest donderdagnamiddag en vrijdagvoormiddag in San Diego zijn voor het werk, perfect dus om er een weekendje aan te koppelen. Bram is donderdagavond na het werk met de kids richting "Resort by the Sea" vertrokken, en zo kon hij 's morgens vroeg al met de kids naar het park. Ik ben hen rond de middag gaan vergezellen.
Legoland is super mooi en perfect voor kids van 2 - 12 jaar, fantastisch gewoon dat alles van lego gemaakt is! Elise kon op bijna alle ritjes, voor een paar was ze net niet groot genoeg. Met Halloween in aantocht stond het park ook in het teken van deze feestdag. Brick or Treat wordt hier jaarlijks gevierd en het park was voor de gelegenheid super mooi versierd.

In Fairy Tail Brook:
 Sneeuwwitje
 In Duplo Play Town:
 In Sky Patrol:

Castle Hill:
Royal Joust:
Dune Raiders:
Halloween versiering:
Halloween Steltenlopers

Cargo Ace:
 Mini Land:
 Washington DC
 New York
LA

Skipper School:

Kid Power Towers:

We hebben ons dagje LegoLand afgesloten met een lekker etentje in een restaurant in de buurt van het hotel...en gelukkig maar dat we niet ver moesten wandelen want onze kleine spruit is als een blok in slaap gevallen in mijn armen.
De volgende dag, na het ontbijt, wilden de kids onmiddellijk in het zwembad van het hotel springen maar ze verschoten enorm van het temperatuursverschil met ons zwembad - het zwembad was direct een stuk minder aantrekkelijk. Ze zijn dan maar in de jacuzzi geklommen - een grappig zicht met hun zwembandjes aan ;)

En na een korte stop downtown Carlsbad, zijn we na de middag opnieuw huiswaarts vertrokken. Een super geslaagd weekend!!!!

No comments: