02 April 2012

Zoe's verjaardagsfeestje

Zaterdag was het Zoe's verjaardagsfeestje; ze had er al weken naar uit gekeken. Het is een drukke bedoening geworden met 15 kids en 13 volwassenen. We hebben de laatste weken nogal veel regen gehad en ik zat er enorm mee in dat het zaterdag ook zou regenen. In de voormiddag was het wat bewolkt maar na de middag kwam de zon er door. Om 3 uur zijn de meeste gasten vertrokken en om 3u30 viel het water met bakken uit de lucht...van perfect timing gesproken!
Het was heel leuk om alle ouders te leren kennen van Zoe's vriendjes. Velen wonen vlak bij ons in de buurt en de meeste kindjes zullen dan ook naar dezelfde lagere school gaan.  
Fun and play.
De kids-tafel.

Na de lunch was het tijd voor arts & crafts. De vogelkastjes die ik gekocht had waren een groot succes. De kindjes moesten ze zelf in mekaar steken (met wat hulp van de ouders) en dan konden ze die met stiften, stempels en stickers versieren.
Zoe heeft haar vogelkastje in de boom gehangen en is er zeker van dat er een vogeltje zal komen in wonen, we zullen zien.
De verjaardagstaart
Kaarsjes uitblazen!
Zoe was zo content met haar verjaardagstaart. Kan je het zien aan haar gezichtje?
Het openen van de pakjes was een evenement op zich want alle kindjes wilden dat Zoe hun cadeautje eerst open deed. Het kon niet snel genoeg gaan dus besliste iedereen om mee te helpen. Vele handjes maken licht werk zeker!
Het springkasteel was ook een geslaagde attractie. Het ging er bij momenten nogal wild aan toe; een paar traantjes af en toe en een buil hier en daar maar geen breuken; gelukkig maar!
Zoe had van Nathan een doos gekregen met princess dresses. Grace en Zoe vonden het super. Nathan kon er niet echt van genieten!
Nathan vindt het prinsessengedoe maar niks!
Sleeping Beauty en Snow White.
Belle en Cinderella.
Big hugs....I love Grace, zo zegt Zoe!

No comments: