18 March 2012

Tijd tekort!

Amai, alweer bijna een maand geleden ik nog eens iets gepost heb! Ik val in herhaling als ik zeg dat we het de laatste tijd nogal druk hebben maar het is wel zo. Dit weekend is het eerste weekend dit jaar dat we nergens naartoe moesten. Jammer dat het geregend heeft en dat Bram moest werken. Soit, een weekend wat luieren kan ook eens deugd doen.
Hieronder een update van wat we de laatste weken gedaan hebben:
Eind februari waren we uitgenodigd bij Babs en Peter voor Martha's 2de verjaardag. En alhoewel Martha het concept 'verjaardag' nog niet goed begreep was het toch een super gezellige namiddag/avond.
 Gelukkige verjaardag Martha
 Kaarsjes uitblazen met mama.
 Ons muzikaal talent.
 Girls just wanne have fun!
Knuffel. 
 BFF (Best of Friends)
 Mommy's friend.
Gigantische ballon
 Crazy Zoe
 Louisa.
Bijna klaar voor bed.

In Ikea hebben we onlangs verf gekocht en Zoe vindt het super dat ze nu ook thuis kan schilderen. Hieronder zie je haar aan het werk.
Babs en ik hadden al een tijdje afgesproken om er eens met ons tweetjes op uit te gaan, zonder mannen en kinderen en twee weken geleden op zaterdag is het er dan eindelijk van gekomen. Onze leuke namiddag zijn we begonnen in Marina Del Rey voor een brunch in Cafe Del Rey, schitterend gelegen vlak aan de haven. Daarna zijn we vertrokken richting Santa Monica voor wat shopping op 3rd Promenade en een wandeling aan het strand. Onze namiddag hebben we afgesloten met een glaasje champagne in Shutters on the beach. Niet te doen hoe snel de tijd toch voorbij vliegt, zo'n namiddag is echt wel kort (sorry, geen foto's...geen tijd voor gehad)...we moeten het snel eens opnieuw doen.
De zondag nadien was het hier stralend weer, zo'n 28 graden. Niet echt ideaal weer om in de tuin te werken maar Bram en ik konden het niet laten om aan ons voortuin-project te beginnen. Bedoeling is om de voortuin aan te planten met locale planten die weining water en weinig onderhoud vragen en om een extra terras aan te leggen. Weeral een project dus waar we efkes zoet mee zullen zijn!
Die avond heeft Zoe voor Brother Tom's verjaardag een mooie tekening gemaakt op ons grote nieuwe bord in de speelkamer.
Vorige week zaterdag waren we uitgenodigd op de babyshower van Alexandra en Eric bij haar ouders, Pieter en Mia, thuis. Zij verwachten binnen een goeie maand hun eerste kindje; een zoontje! Toen Alex een jaar of 8 was zijn zij van Belgie verhuisd naar California en ik heb haar man Eric toevallig leren kennen omdat hij een paar maanden geleden bij mij op het werk begonnen is - wat een kleine wereld. Er waren heel wat Belgen/Nederlanders op de shower en je voelde direct die belgische gastvrijheid. Ook het eten was lekker belgisch; koninginnehapjes!
En op school heeft Zoe kennis gemaakt met een corn snake; het huisdier van de broer van een klasgenootje!
 

No comments: