25 February 2011

Back from Belgium! - Part 2

Voila, hier zijn we met deel 2 van onze vakantie in Belgie. Mamie en papie konden bekomen van dat nachtje stappen in Gent in 'de villa' aan de kust. Op maandag zijn Angie en Jason aangekomen in Belgie voor een korte vakantie. Ongeveer een jaar geleden zijn zij van Santa Barbara naar de UK verhuisd, wat Angie haar oorspronkelijke thuis is - Jason is van Canada. Vroeger woonden ze slechts op een paar minuten van bij ons en we zagen mekaar dan ook regelmatig. Het nieuws dat ze naar Europa trokken kwam echt hard aan want wij voelden het aan alsof we een paar heel goede vrienden kwijt waren. Zo'n vier dagen lang zijn wij hun 'tour guide' geweest in Belgie. Onze eerste uitstap was naar Nieuwpoort (daar waren mamie en papie zelf al ongeveer 10 jaar niet meer geweest)...uitwaaien aan de kust! En dat de hele vakantie rond eten en drinken gedraaid heeft dat zien jullie aan de foto's.
Uiteraard stond Gent ook op het programma. En een biertje in het Trappistenhuis mocht zeker niet ontbreken!
De volgende keer is het aan hen om ons door Londen te leiden...we kijken er naar uit.

De rest van de week moesten mamie en papie vooral werken in hun huis in Gent en dat terwijl ik lekker verwend werd door mijn grootouders. Hieronder een mooie foto van de zonsopgang aan de kust en babou die mij een verhaaltje voorleest.
Zaterdag zijn Maureen, Pierre, Alina en Liv op bezoek gekomen...en dat we ons geamuseerd hebben zie je wel aan de foto's.
Zondag was het Sercu Nieuwjaarsfeest...een jaarlijks feest in de Normandie waar we jammergenoeg zelden bij kunnen zijn. Naar goede gewoonte worden er nieuwjaarsbrieven opgezegd en wordt er goed gegeten en gedronken. De tafel van de kleinkinders en achterkleinkinders is ondertussen al heel wat groter dan die van de kinders.
En zo is ook die week weer voorbij gevlogen...het vervolg lezen jullie in Back from Belgium! - Part 3.

2 comments:

Kristel Holsbeek said...

Precies een hele goede tijd gehad!!

Ilse said...

Hey, hoe leuk dat Jason en Angie op bezoek gekomen zijn! Tof om foto's van hen te zien op de blog! Kan me inbeelden dat Jason gek was van het Belgische bier! Stellen ze het goed in Engeland?