20 February 2011

Back from Belgium! - Part 1

Voila, ondertussen zijn we al bijna twee weken terug van onze vakantie in Belgie en is iedereen over de jetlag heen. Ik slaap weer het klokje rond en ook Elise slaapt van rond 6u30 tot 5u30 en als we chance hebben zelfs langer. En alhoewel we bijna een maand in Belgie geweest zijn bleek dit eigenlijk nog tekort om ons drukke schema af te werken. We hebben heel heel veel foto's en filmpjes en er valt ook redelijk wat te vertellen waardoor we het waarschijnlijk wel over meerdere posts zullen moeten doen.
Dit jaar hebben we met Air France gevlogen en dat is super goed meegevallen. Een rechtsreekse vlucht van LA naar Parijs (10u).
Bij aankomst in Parijs was het nog even wachten op de TGV naar Rijsel waar de grootouders ons zijn komen afhalen.
De volgende dag (zaterdag) hadden we een babyborrel voor Elise met zo'n 120 familie en vrienden in 't Braemhof in Gentbrugge. Die twee uur zijn veel te snel voorbij gevlogen en jammergenoeg hebben we niet met iedereen een 'klapke' kunnen doen maar 't was fantastisch om zoveel 'oude bekenden' terug te zien...van sommige mensen was het al vele jaren geleden!
 
Zondag hebben we 'nieuwjaar' gevierd bij Stefanie en Laurens thuis. Petje heeft super lekker voor ons gekookt en ik heb volop kunnen ravotten met Juliette en Lewis.

Op dinsdag zijn we dan vertrokken naar Frankrijk bij babou en petje. We hebben er genoten van lange wandelingen, paardrijden, gezellig kletsen bij het haardvuur en lekker eten en drinken.
En voor we het wisten was de week alweer voorbij. Op zaterdag zijn we dan weer vertrokken richting Belgie waar mamie en papie 's avonds nog eens goed uitgeweest zijn in Gent (geen foto's beschikbaar van dat evenement en misschien maar goed ook!).
Het vervolg van onze vakantie lezen jullie in Back from Belgium! - Part 2.

No comments: