31 October 2010

Happy Halloween!

Voila, Halloween is weeral voorbij. Het Halloween weekend zijn we gestart met een parade in The Rainbow School op vrijdagnamiddag. Alle Sand Dollars (want zo noemt mijn klasgroepje) waren dit jaar verkleed in pompoenen - niet het meest comfortabele kostuumpje maar toch wel grappig. Net zoals vorige jaar waren er weer heel wat mama's en papa's van de partij om het hele gebeuren van dichtbij te kunnen volgen. Zelfs de directrice van de school liep mee in de parade en was dit jaar verkleed als fee.
 
 
 
  
Deze morgen zijn we druk bezig geweest met het maken van spook- en pompoenkoekjes en hebben we ook nog onze pompoen moeten 'carven'. Jaja we geraken hier helemaal ingeburgerd in Amerika...
  
Later deze namiddag zijn wij en nog een heleboel andere kindjes en ouders bij Silvie en Mark geweest voor een kiddie-halloween party in 'The Barn' - een reusachtige, prachtig ingerichte lounge ruimte bij hun huis.
 
 
 
 
 
  
Na zo'n superleuke namiddag hebben we het weekend afgesloten met nog een hele meute trick-or-treaters die langsgekomen zijn. We hebben dit jaar eindelijk eens niet voor niks al dat snoep gekocht.
En tussen het hele Halloween gedoe door heb ik mij dit weekend vooral beziggehouden met mijn nieuwe hobby: puzzels maken.

No comments: