27 September 2010

Meeting friends...

We hebben een redelijk druk weekend achter de rug. Zaterdagmiddag waren we uitgenodigd bij Maggie en Ben. Maggie's favoriete Australian Football team "Collingwood" speelde een zeer belangrijke match in the finals. Voor de voetbal zijn we niet geweest want daar kennen we niet veel van. Australian football is dan ook nog eens helemaal anders dan het voetbal dat wij kennen: de spelers trekken en sleuren aan mekaar zonder dat ze daarvoor van het veld vliegen, nemen de bal ook met de handen vast en het doel bestaat uit 4 gigantische palen zonder net! In ieder geval, het was een zeer gezellige namiddag en we hebben weer heel wat mensen leren kennen. Jenny en Sebastian (zij is van Australie, hij van Frankrijk) en hun twee kindjes zijn net van Grenoble naar Santa Barbara verhuisd en genieten net als Maggie en Ben van het super luxueuze expat-leventje. John en Karen en hun 3 pagaddertjes wonen iets verder van Santa Barbara en waren de enige 'locals' van de bende.
Ben had voor de gelegenheid Aussie Meat Pie gemaakt...heel lekker. En het gerecht wordt echt wel geserveerd zoals je op de foto (zie link) kan zien: met ketchup bovenop het taartje.
Jammergenoeg hadden we ons fototoestel niet mee - dus geen foto's deze keer.

Zondag is Nathan op bezoek gekomen. Zijn broertje James is ondertussen een maand oud en aangezien het voor zijn ouders nogal druk geweest is met de nieuwe baby wilden mama en papa hen verwennen met 'a nice home cooked meal'. Zo klein dat baby James nog is, ik kan me moeilijk voorstellen dat wij er in amper een paar weken ook zo'n kleine spruit zullen bij hebben.
 
 

No comments: