20 September 2010

Hello and Good Bye

Dit weekend zijn Nick en Frank bij ons op bezoek gekomen, het was ondertussen al meer dan 4 jaar geleden dat mamie en papie hen nog gezien hadden. Tijdens hun drie weken lange reis in de States mocht een tussenstop in het mooie Santa Barbara toch niet ontbreken he. Het is uiteindelijk een zeer mellow weekendje geworden: relaxen, lekker eten en slenteren langs State Street (de main street in Santa Barbara downtown).
Bezoek krijgen is gewoon super; want dan krijg ik altijd geschenkjes. Deze keer een aap, met een staartje! Zondag ochtend zijn Nick en Frank verder getrokken naar San Francisco; nog een weekje en dan zit de vakantie er voor hen ook weer op. Hieronder een grappige foto van Nick.
Jammergenoeg moesten we ook dit weekend afscheid nemen van een goede vriend. Na drie jaar is Dad terug vertrokken naar Frankrijk, zijn werkcontract was ten einde en jammergenoeg kan je hier in de US niet zomaar blijven. Zoals het er nu naar uitziet komt hij in November nog eens op bezoek; misschien net op tijd voor de geboorte van mijn zusje.

No comments: