05 July 2010

4th of July weekend

Het weekend van de 4de juli betekent altijd: een verlengd weekend (Mega! want zo hebben we er niet veel in Amerika), mooi weer, veel eten, afspreken met vrienden en vuurwerk en ook dit jaar was niet anders. Lily en Martha en hun ouders (Ilse, Marcus en Barbara en Peter) waren voor de gelegenheid tot in Santa Barbara gekomen waar we s'middags hadden afgesproken in ons favoriete Blush restaurant voor een brunch. Lily vond vooral de ketchup heel lekker (lol) terwijl de volwassenen genoten van "bottomless Mimosas".
Na onze brunch zijn we vertrokken naar Chase Palm Park om te ravotten in de 'Shipwreck' speeltuin. Onderweg hebben we toch even halt gehouden zodat ik kon genieten van een ijsje.
En natuurlijk mocht een ritje op de paardemolen ook niet ontbreken. Onze kleine Martha zal nog een jaartje moeten wachten vooraleer ze met ons mee kan.
En dan hebben we nog met zijn allen bij ons thuis heerlijk BBQ gegeten! Wat een super weekend, jammer dat het alweer voorbij is. Meer foto's kunnen jullie zien op Ilse's blog.

No comments: