24 October 2023

CIF Championships Round 2 - on to the Quarterfinals!!!

Zaterdag hebben de Wildcats tegen Firebaugh gespeeld. Het was heel duidelijk te merken dat ons team enorm zenuwachtig was en bang om fouten te maken waardoor ze weinig risico's namen en niet durfden aan te vallen. Nu staat er ook zoveel op het spel natuurlijk en doet wel iets met hun hoofd. 

Het team had het echt lastig; het was zo goed merkbaar aan hun lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen. De coach heeft dat goed proberen aan te pakken, maar die zelfzekerheid komt met ervaring en dat moet dit team nog leren. Voor Zoe waren er, zelfs met een peptalk van de coach, traantjes en dat is zeker niet van haar gewoonte. Het is ook de eerste keer voor hen dat ze 5 sets moeten spelen en na 2 en een half uur op het veld te staan slaat de vermoeidheid ook wel toe.
In de laatste set hebben ze gevochten tot het bittere eind. De volledige set scheelde het slechts 1 puntje tussen de teams en om te winnen moet er op het einde een twee-punten verschil zijn.

Laatste punt van de wedstrijd (kijk ook naar de Coach zijn reactie 😆):


Hier zie je de laatste 10 min van de laatste match; je kan duidelijk zien dat ze het lastig hebben, maar kijk eens naar de uitdrukking op hun gezichtjes als ze dat laatste punt gemaakt hebben!

 


 


En ook nog een zeer leuk artikel in de krant!

 


 


BTW, ik mag ook van Zoe geen filmpjes meer posten tot na de CIF want anders kunnen teams 'spying on us' om de zien hoe wij spelen - even geduld dus 😊 (ze heeft gelijk want wij doen dat ook haha!)

No comments: