02 October 2022

Homecoming

Zaterdag was Homecoming voor Zoe..

Homecoming is een jaarlijkse traditie in de VS, waarbij iedereen van de high schools of colleges samenkomt met de inwoners van de town, dit gebeurt meestal aan het einde van september of begin oktober, om alumni en voormalige inwoners te verwelkomen bij terugkomst. Het is een meerdaags evenement. Tijdens het evenement staat de banquet of het gala centraal. Voor de rest bestaat homecoming veelal uit een wedstrijd Amerikaans voetbal. De wedstrijden worden thuis gespeeld. Verder bestaat het evenement uit activiteiten voor studenten en alumni, een parade met een showband en de bekroning van een homecoming queen en king. Meestal wordt de wedstrijd gevolgd door het gala, als dit niet op de dag zelf is, gebeurt dit de dag erna. De wedstrijd zelf, wordt meestal gespeeld tegen een zwakkere tegenstander, omdat de wedstrijd bedoeld is als easy win.

In de week voorafgaande aan het 'feest' werden er op school allerhande activiteiten georganiseerd. Het 'kleur' van Zoe's jaar is paars, dus moest ze van alles hebben in het paars. 



Tijdens de week, geven de laatstejaarsstudenten (de seniors), de uitnodigingen aan alle jongere jaren. Hieronder zie je dit gebeuren in het bijzijn van Ernie, de mascotte van de school. 



Homecoming King en Queen

Het thema van de avond was 'oud Hollywood'. En voor het 'grote' moment, nog even een fotosessie in het park.








En dan met de Tesla naar het restaurant, vooraleer ze naar het gala vertrokken!

No comments: