09 March 2021

Toch competitie

Eind januari kregen we te horen dat we toch competitie zouden hebben maar die is op het laatste moment geannuleerd geweest omdat de stadsdienst dit niet wou goedkeuren. Om de kinderen toch de kans te geven om hun kunsten te tonen had de gym op 13 februari een virtuele showcase georganiseerd. Heel leuk eigenlijk want zo konden familie en vrienden in Belgiƫ ook mee kijken.

Eind februari kregen we te horen dat we dan toch op 26 februari en 5 maart competitie zouden hebben: Rose Queen Invitational en Hollywood Open Invitational.

Beide evenementen waren virtueel wat wil zeggen dat de kinderen in hun eigen gym bleven maar de jury via zoom jureerde. Ik moet zeggen dat ik enorm onder de indruk was, er deden enorm veel gyms mee aan die virtuele evenementen en het moet niet simpel geweest zijn om dit allemaal in mekaar te steken. 

De medailles worden later naar de gym opgestuurd, en onze gym zal zelf een ceremonie organiseren, dus meer foto's in een volgende post. Ik heb ondertussen nog eens gezocht tussen onze videos naar hun allereerste les...Bram en ik dachten dat het nooit goed ging komen.

How it started:

Zoe's eerste les...


Elise's eerste les....


And how it's going....filmpje van de Rose Queen Invitational competitie.

No comments: