24 October 2019

Weekend deel 3 - maandag: Disneyland

En dan, het hoogtepunt van het weekend!!
Na AIDS walk LA zijn we richting Anaheim getrokken, naar Disney's Grand Californian Hotel waar Tammy, Ryder & Ella op ons aan het wachten waren.
De rest van de middag hebben we geluierd want de dag nadien wilden we om 8u aan de ingang van Disneyland staan! Het was ondertussen al van 2015 geleden dat we er nog geweest waren. Klik op de link: de kindjes waren nog zo klein!!
Tammy en kids waren al van vrijdag in het Disney hotel voor een evenement van Type 1 Diabetes die er jaarlijks georganiseerd wordt. Voor we aan onze dag in Disney begonnen moesten we eerst een invaliditeitspas gaan halen. Door dit pas kreeg Ryder (en zijn hele groep) voorrang om op de ritjes te gaan  en moesten we niet in de rij wachten - dit is wellicht het enige voordeel voor hem dat hij 1 keer per jaar kan van genieten! De maximale wachttijd voor ons was gewoonlijk zo'n 20 minuten, wetende dat het zeker geen uitzondering is om tussen een uur en anderhalf uur te moeten wachten zonder pas!
Ontbijt in Disney stijl

Onze eerste stop was natuurlijk Star Wars, zeer indrukwekkend wat ze ervan gemaakt hebben...en Chewbacca was er ook!





Wij hadden specifiek gekozen om op maandag naar het park te gaan in de hoop dat het minder druk ging zijn, maar het zag ernaar uit dat vele mensen hetzelfde idee hadden...het was super druk.

Het park was ook prachtig versierd voor Halloween...














































En de gekarameliseerde appels mochten natuurlijk ook niet ontbreken....




















Voila, als het aan mij ligt doen we dit volgend jaar zeker opnieuw!!! Wat een prachtige dag...De dag nadien was iets minder aangezien we pas rond middernacht thuisgekomen zijn en we de volgende morgen vroeg uit de veren moesten voor school/werk.

No comments: