22 August 2015

Kampverslag

Zomerkamp is sedert gisteren officieel gedaan. Volgende week dinsdag begint het nieuwe schooljaar, hoe spannend!!! Al zeggen we het zelf, Zoe heeft een fantastische maar super drukke zomer achter de rug. Na haar vakantie in Europa is ze nog 5 weken op dagkamp geweest naar de rec center in Ojai. Behalve de eerste week heeft ze iedere week een specialty kamp gehad en een fieldtrip.
Haar schema zag er zo uit:
- week van 20 juli: gewoon kamp met woensdag een fieldtrip naar Hurricane Harbor voor een volledige dag.
- week van 27 juli: kookkamp iedere voormiddag, gewoon kamp iedere namiddag behalve woensdagnamiddag want dan is ze gaan ijsschaatsen in Oxnard. Het thema van het kookkamp was Frozen Healthy Treats. En op het einde van de week ben ik die allemaal mogen gaan proeven. Yum!




- week van 3 augustus: paardenkamp iedere voormiddag, gewoon kamp iedere namiddag, behalve woensdagnamiddag want dan was er een fieldtrip naar Golf 'n Stuff.
 Horsegirls ready for some action
v.l.n.r.Ella, Zoe, en Abby

- week van 10 augustus: pottenbakkenkamp iedere voormiddag, gewoon kamp iedere namiddag, behalve woensdagnamiddag want dan was er een fieldtrip naar Casitas waterpark in Ojai.
Zoe's werk - niet slecht voor een eerste keer

- week van 17 augustus (laatste week): wetenschapskamp iedere voormiddag, gewoon kamp iedere namiddag, behalve woensdagnamiddag want dan was er een fieldtrip naar het strand in Carpinteria.
Zoe's versie van een Rube Goldberg Machine: een machine die iets heel simpels heel ingewikkeld maakt. We waren echt wel onder de indruk van haar creatie: De Marbel Ride.
 De knikker (marbel) leg je op dit plastiekje en moet je door het gaatje blazen
 De knikker gaat door de buis naar beneden
 een rollecoaster op het einde van de knikkerrit :)
En oog voor detail - lichtjes werken echt!

Niet zo ingenieus als dit maar zeker niet slecht voor een eerste keer...
Van een druk programma gesproken...daarenbovenop had ze nog Aikido op maandag- en vrijdagnamiddag...een bezige bij dus :)

No comments: