28 April 2015

Vines into the water - 5k voor het goede doel in de regen

De wijngaard Saarloos and Sons organizeerde vorige zaterdag voor het tweede jaar het evenement 'Causelife Vines into the water". Causelife heeft als doel om drinkwater te voorzien in onderontwikkelde landen (bekijk het filmpje op hun website). Dat de 5 kilometer gewandeld/gelopen werd in de wijngaard tussen de wijnstronken maakte het natuurlijk extra aantrekkelijk :). Tammy (Ryder's mama) en ik hebben er een leuk vrouwendagje van gemaakt - zeker voor herhaling vatbaar.
 we zijn er klaar voor
 kletsnat maar content
 tijd om aan het wijnproeven te beginnen :), een extraatje als je meedoet aan een race in een wijngaard

Bij Saarloos and Sons hebben alle wijnen een naam die iets met familie te maken heeft en iedere wijn wordt ook maar 1 keer gemaakt (op = op). Wij hebben Daddy's girl mogen proeven...

Na de race zijn we nog even downtown Los Olivos geweest voor een tasting bij Artiste Winery - heel gekend voor de mooie labels op de flessen. Voor elke nieuwe wijn werken ze samen met een kunstenaar om het label te ontwerpen.
 Na al dat geproef moesten de maagjes dringend gevuld worden: vers gemaakte tacos bij Zinke Wines.

Als afsluiter van de dag zijn we nog even gestopt om wijn-cupcakes te gaan ophalen bij Enjoy Cupcakes die een winkeltje hebben in de Sarloos and Sons tasting room downtown.
 de max! Bord aan de ingang van Sarloos and Sons
lijst met de wijnen die ze momenteel hebben
 mmm - de smaken staan hieronder
Wat een zalige dag!

No comments: