08 April 2015

Eerste kampeertrip van het jaar - Lake Cachuma

Onze eerste kampeertrip van het jaar zit erop - vorig weekend zijn we naar Lake Cachuma geweest, een heel mooie camping met super grote kampeerplekken, in de buurt van Santa Barbara. Peter had een heel goed plekje uitgekozen met genoeg schaduw en weg van de drukte. Ik heb nog eens op de blog moeten zoeken maar ik denk dat het van net voor de geboorte van Elise geleden is dat we er nog geweest waren (klik op de link: Zoe was nog zo klein!), en we waren vergeten hoe mooi het er wel was.
Het was een super relax weekend, maar zeer koud 's nachts (slechts 4 graden). Jammergenoeg zat er een gat in onze luchtmatras waardoor Bram en ik de eerste nacht op de grond hebben moeten slapen - jakkes! Gelukkig hebben we ze dat de dag daarop (redelijk) kunnen herstellen maar een nieuwe matras is zeker aan de orde.
 de giecheltrientjes
 Peter aan het fornuis :)
Spelletje badminton spelen met Zoe
 kindjes spelen terwijl...
de grote mensen een glaasje drinken :)
 fun op de step
en op de fiets

Zaterdagnamiddag zijn we op uitstap geweest naar Los Olivos - een super gezellig stadje op slechts een paar kilometer van de camping en gekend voor het wijnproeven.
met de kleinste pruts...ze vraagt nog dikwijls om gedragen te worden en alhoewel ze al serieus begint te wegen geniet ik van de momenten dat ik ze kan dragen en knuffelen. De tijd gaat zo snel (Zoe is nu al 7!) dat ik van ieder moment dat Elise nog 'klein' is wil genieten :)
 een klein ijsje
 yep...mijn naam staat erop - Epiphany Cellars, een prachtige locatie
 love is in the air
en Biscuit, die is content dat ze overal mee naartoe mag...

Onze laaste avond...
Elise's helm is een heel goede aankoop geweest want zelfs als ze niet aan het fietsen was liep ze er de hele tijd mee rond - misschien maar goed ook, extra bescherming voor Elise die gewoonlijk vanalles tegenkomt :)
 dringend een badje nodig...
 crazy daddy
crazy daddy - deel 2

Zondag was het pasen en tot groot jolijt van de kids was de paashaas langsgekomen...er lag vanalles in en rond de tent. Het was zo leuk om die blije kindergezichtjes te zien!!
 Zoe speelt met vuur - lol
En aan de voeten te zien was het bij thuiskomst hoog tijd voor een bad!! 

Wat een super weekend (weeral). Volgende week gaan we voor 4 dagen naar Joshua Tree, we zijn er nog nooit geweest en kijken er super naar uit.

No comments: